KizombaSemba1

KIZOMBA & SEMBA WEEKEND IN OULU 6.-8.10.2023

KIZOMBA & SEMBA WEEKEND IN OULU 6.-8.10.2023

Paljon positiivista palautetta herättäneiden maaliskuun kurssien jälkeen opettajiksi Kizomba & Semba -viikonloppuun Ouluun saapuvat uudelleen Virgula Finlandin Mirka ja Pekka!

6755c938 0c41 470a a87d d4d9a20673ff 1

Mirka ja Pekka ovat opettaneet lajeja vuodesta 2019 asti ja ovat aidosti ja intohimoisesti kiinnostuneita välittämään näiden tanssien ihania saloja selkeästi ja helpostilähestyttävästi sekä alkuperäistä kulttuuria kunnioittaen. Tunneilla on leppoisa ja hyvä tunnelma. Lisäksi molemmat heistä tanssivat myös molemmissa rooleissa, joten kurssilaisten on mahdollisuus päästä saamaan suoraa kehollista palautetta tanssiessaan näiden huippuopettajien kanssa! Mukana menossa tietysti kursseilla myös Salsa a la Marian Maria

📍 Kurssipaikka: Tanssikeskus Citydance, Terminaali.
Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu

**********************************

OHJELMA:

Perjantai:
18.45 – 21.45 Kizomba alkeet

(mikäli saamme salin järjestettyä jo klo 18.30 alkaen, alkaa kurssi jo silloin, tiedotamme ilmoittautuneille)

Lauantai:
11.00 – 12.30 Mikä tekee kizombasta kizombaa
tauko 1h
13.30 – 15.00 Suljetun otteen variaatioita
15.15 – 16.45 Sulavasti suljetusta avoimeen ja takaisin

Illalla bileet –tarkemmat tiedot löydät Facebook tapahtumasta

Sunnuntai:
11.30 – 13.00 Enemmän energiaa tanssiin
tauko 45min
13.45 – 15.15 Kuinka rauhoittua musiikkiin (esim. hidastuksia).

Kizomba ja semba tuntien tasot:

Lauantain tunnit sopivat hyvin eri tasoisille tanssijoille (vähintään alkeiskurssin käyneille), ensimmäinen tunti kehittää niin pidempään tanssineen taitoja kun antaa eväitä vähemmän tanssineelle oppia lisää! Lauantain viimeisellä tunnilla tanssitaan tunnelmasta toiseen niin kizombaa kuin sembaakin. Sunnuntain tunnit sopivat vähän enemmän kokemusta omaaville, niin että sinulla on kokemusta avauksista sekä muutamista erilaisista syliotteen variaatioista.

Ensimmäistä kertaa alkeisiin tulevat voivat napata lauantain aikataulusta ainakin ensimmäisen tunnin, mutta rohkeasti voi tulla mukaan myös toiselle tunnille! Jos sinulla on kokemusta vaikka useista erilaisista paritansseista, voit hyvin osallistua myös lauantain viimeiselle tunnille alkeiskurssin perusteella vaikka siellä tuleekin uusia juttuja avoimessa otteessa. Mikäli sinulle tule kysyttävää tasoista ja siitä mikä sinulle olisi sopiva tunti, laitathan rohkeasti viestiä, autamme mielellämme!

**********************************

HINNASTO:

1,5h = 25€
Pe: 40€ / 38€*
La: 60€ / 57€*
Su: 40€ / 38€*
Pe + la (7,5h) = 85€ / 82€*
La + su (7,5h) = 85€ / 82€*
Koko leiri (10,5h) = 110€ / 105€*

*opiskelijat, työttömät, eläkeläiset
Kurssimaksut maksetaan tilisiirrolla / smartumpayllä / ePassilla ennen kursseja. Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet kurssiviikolla sähköpostitse. Myös smartum -seteleillä voi maksaa paikan päällä.

***************************************

❗Sitovat ilmoittautumiset 25.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mariaconfuoco@hotmail.com❗

Ilmoittauduthan mielellään parin kanssa. Ilmoittautuessasi hyväksyt alla olevat peruutusehdot.

Kurssilla järjestetään parinvaihto, voit myös tanssia oman parin kanssa. Kerrothan ilmoittautuessasi tanssitko oman parin kanssa vai haluatko osallistua vaihtorinkiin!

Voit ilmoittautua mukaan myös ilman paria ja tiirailemme ja yhytämme sinut pariksi toiselle parittomalle kun ilmoittautumisia muilta parittomilta tulee.

Maksuttomat peruutukset ovat mahdollisia 25.9. asti laittamalla viestiä sähköpostitse , sen jälkeen ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistusta vastaan. Muissa peruutustapauksissa voit kysellä toista osallistujaa tilallesi tai maksaa kurssimaksun joka tapauksessa.

Parin sairastuminen ei yksiselitteisesti oikeuta pariasi perumaan omaa paikkaansa. Ensisijaisesti yksin jäävälle tanssijalle pyritään löytämään toinen pari. Jokainen peruutustilanne on omanlaisensa ja peruutusoikeus riippuu sairaudesta, siitä asuuko tanssipari samassa taloudessa, yms.

Ilmoittauduthan ajoissa niin saadaan varmistettua ihana kurssiviikonloppu!

Huomaathan, että kursseilla ja tapahtumissa saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita käytetään yrityksen markkinoinnissa. Jos et halua, että näyt kuvissa mainitsethan asiasta tunnin tai kurssin alussa.

****************************************

🌟 TERVETULOA MUKAAN TANSSIN HUUMAAN! 🌟