Kesäkurssit 2024

Tunnit pidetään Jyväskylän Tanssiopistolla, Vapaudenkatu 48-50, Jyväskylässä

Sisäänkäynti Vapaudenkadun ja Hannikaisenkadun väliseltä sisäpihalta

Tervetuloa nauttimaan rytmikkäistä SOOLOTANSSEISTA, PARISALSASTA ja ANGOLALAISESTA KIZOMBASTA & SEMBASTA kesäkuussa!

Parisalsapuikkoihin palaa pidetty iloinen ja selkeä Ritva -ope ja Happy Salsa ja Happy Reggaeton -tunneista paljon positiivista palautetta saanut Reidel jatkaa näiden aurinkoisten soolotuntien ohjaamista vielä kolmena kertana kesäkuussa. Lisäksi tarjoamme aloittelijoille soolosalsan alkeiskurssin sekä kizomba ja semba -kurssin ihkujen vierailevien opettajien Mirkan ja Pekan ohjauksessa

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET (salsa, reggaeton, parisalsa -tunneille) 29.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mariaylonentmi@gmail.com

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET KIZOMBA -KURSSEILLE 9.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: mariaylonentmi@gmail.com

*****************************************

KAUDEN OHJELMA

TIISTAI: (tiistain tunnit tanssitaan 4.6. ja 11.6.)
17.00 – 18.00 Salsa soolo alkeet (Ritva)
18.00 – 19.30 Parisalsa alkeisjatko – keskitaso (Ritva)
19.30 – 21.00 Parisalsa keskitaso – jatkotaso (Ritva)

LAUANTAI: (lauantai tanssitaan kertaluontoisena tiiviskurssina 15.6.)
12.00 – 14.00 Kizomba & Semba alkeisjatko (perusteet osaaville) (Mirka & Pekka)
14.30 – 16.30 Kizomba & Semba keskitaso (Mirka & Pekka)

SUNNUNTAI: (sunnuntain tunnit tanssitaan 2.6., 9.6. ja 16.6.)
17.30 – 18.30 Happy Salsa soolo (Reidel)
18.30 – 19.30 Happy Reggaeton soolo (Reidel)


*****************************************

HINNAT:
Happy Salsa 3 x 60min = 42€/39€*
Happy Reggaeton 3 x 60min = 42€/39€*
Molemmat sunnuntain kurssit 6 x 60 min: 75€/70€*
Salsa Alkeet 2 x 60min = 30/28€*
Parisalsa Alkeisjatko-Keskitaso 2 x 90min = 42/39€*
Parisalsa keskitaso-jatko 2 x 90 min = 42/39€*
Molemmat parisalsat 4 x 90 min = 75€/70€* (tämä kombinaatio sopii ainoastaan pidempään parisalsaa tanssineille)

Kizomba:
2h = 35€/33€*
4h = 62€/58€* (tämä hintavaihtoehto mahdollinen vain heille joilla on tarpeeksi pohjaa keskitason kurssille)

HINNAT sisältävät 10% alv.

*Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, hoitovapaalla olevat, Tanssiseurojen Kestävät ja Break jäsenet

Jos olet kiinnostunut useammasta kurssista niin että hintaa ei ole tähän aikatauluun laskettu, laitapa viestiä 🙂 Pieniä alennuksia annetaan kurssikombinaatioista 🙂

*****************************************

Erillisiä korvaustunteja kesäjaksosta ei järjestetä. Korvata saa niillä kesäjakson soolotunneilla jotka toteutuvat. Jos sinulta jää käymättä tunteja, voit korvata niitä ainakin syksyn korvaustunneilla (ensisijaisesti soolotunneilla, tapauskohtaisesti myös paritunneilla).

Kurssimaksu maksetaan tilisiirtona / smartumpayllä / epassilla ennen kurssia sähköpostilla laitettavien maksuohjeiden mukaan.

Peruutukset ainoastaan koko kurssin kattavan sairaslomatodistuksen turvin. Poissaoloja voi korvata niillä kesäjakson soolotunneilla jotka toteutuvat, sekä syksyn 2024 korvaustunneilla.

Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Suosittelemme vapaa-ajan vakuutusta tanssikursseja varten.

Ilmoittautuneet saavat maksuohjeet sähköpostiinsa.

*****************************************

TUNTIKUVAUKSET

SALSA ALKEET
Soolosalsa -kurssi aivan alkeista lähtien kokeneen opettajan johdolla! Tule tutustumaan salsan askeliin rauhalliseen tahtiin ihanasta musiikista ja tanssista nauttien!

PARISALSA ALKEISJATKO-KESKITASO
Kuubalaista parisalsaa vähintään puoli vuotta aktiivisesti lajia treenanneille. Tunnin taso määrittyy tulijoiden mukaan. Tunnilla nautitaan selkeästä opetuksesta ja heittäydytään ihanan parisalsan huumaan mahtavan musiikin säestyksellä!

PARISALSA KESKITASO-JATKO
Kuubalaista parisalsaa vahvan pohjan omaaville tanssijoille. Kurssilla otetaan helpompia ja haasteellisempia variaatioita porukan mukaan ja opit pilkotaan selkeästi alkuun. Vauhdin huumaan ja mahdollisesti väliin joitakin vaarallisiakin tilanteita, lempeästi palastellen!

HAPPY SALSA PERUSTASO
Tämä tunti on iloinen soolosalsa -tunti, jossa pääasiassa on musiikista ja tanssista nauttiminen. Askelsarjat pidetään tarpeeksi yksinkertaisina ja musiikin mukaan tanssitaan mahdollisimman paljon. Tervetuloa hikoilemaan ja unohtamaan arjen kiireet tanssin ja musiikin avulla!

HAPPY REGGAETON PERUSTASO
Tällä reaggeaton -tunnilla tanssiminen on pääasiassa. Tunnilla opetellaan pieniä koreografian pätkiä joita toistetaan tarpeeksi ja lisätään pikkuhiljaa lisää. Liikkeet ja koreografia pidetään tarpeeksi yksinkertaisena ja tunnilla tanssitaan paljon. Tervetuloa hikoilemaan ja herättämään oman kehon osia reggaetonin tahtiin!

KIZOMBA & SEMBA ALKEISJATKO
Kizombaa/sembaa perusteet osaaville tanssijoille! Jatkamme perustekniikan kehittämistä askeltekniikka -kertauksen avulla ja opettelemme kivoja sosiaalitanssiin sopivia variaatioita! Tule pitämään yllä kizomba- ja semba -taitojasi ja oppimaan uutta leppoisassa ilmapiirissä ja mukavassa porukassa!

KIZOMBA & SEMBA KESKITASO
Kizombaa ja sembaa pidempään tanssineille tanssijoille joilla on jo hallussa suljetun otteen tanssin lisäksi joitakin saida -variaatioita ja avauksia. Luvassa sosiaalitanssiin sopivia sovelluksia ja variaatioita selkeästi pilkottuna ja opetettuna!

*****************************************

REIDEL PEÑALVER

Reidel Peñalver on kuubalainen ammattitanssija joka on valmistunut Tropicana De la Habana -koulusta ja on työskennellyt tanssijana kuuluisassa Tropicana Show:ssa. Reidel on muuttanut Suomeen vuonna 2022 ja opettaa nyt Suomessa monipuolisesti kuubalaisia tansseja. Opettajana Reidel on iloinen, ystävällinen ja energinen ja kuuntelee myös oppilaiden toiveita.


Mirkan ja Pekan kursseilla opit pilkotaan niin että jokainen voi oppia ja saat nimenomaan aitoja sosiaalitanssiin sopivia oppeja joita voit tanssia kenen tahansa lajin perusteet osaavan kanssa. Virgulan opissa pääset kiinni lajin tuntuun ihan alusta alkaen, sillä aito angolalainen askellus on pääosassa heti alusta alkaen – aah että tanssista tuleekin makoisan
tuntuista kun päästään tähän hyvin kiinni.